Nádas Borműhely

Bor és pezsgő kóstoló, mustok, borecet

Stoller Márton a Plus 52 Event&Gastro Hall-tól készül az alábbi finomságokkal:
Etyek falatozó tál – válogatott finomságok a +52 kamrájából (krémek, füstölt húsok, pácolt sajtok, őszi zöldségek), házi kenyérrel – jéghideg pezsgőre hangolva
Vargányás, vörösboros szarvasragu dödöllével, kovászolt káposztával
Piszkor : csodálatos szilvás gombóc, pezsgőhabbal

Kézműves csokoládék a Gingalló Csokoládéműhelyből

Kézműves Garázsvásár
A portékák kapcsolódnak a borhoz, a pincéhez, Etyekhez.

-Textiltermékek, borosüveg tartó szatyrok, táskák
-Etyeki borral festett képeslapok
-Ajtódíszek, boros hangulatú virágdíszek
-Egyedi ékszerek, palack díszek
-Vörösboros szappanok
-Kerámiák

Pécseli Pince

Kóstoló a pince boraiból
14.00 órakor Vertikális Chardonnay kóstoló
További információk: Facebook: PécseliPince

Buzál-Mórocza Pincészet

Borkóstoló
Panini sütés

Vértes Birtok

Borkóstoló, fröccsterasz
Sajttál, tapas tál

Anonym Pince – Szövényi Áron és Családja

Rosé all day long
Egy egész napon át a rozéé a főszerep. Pinot noirunkból készített rozéink és a hozzá párosított finomságok kóstolhatók. Az ételeket Vass Ildi séf vezetésével a Gasztroamazonok készítik. Kóstolható lesz díjnyertes 0,75 l-es Ötlett pinot noir rozénk, valamint limitált kiadású 1,5 l-es Ötlett magnum rozénk is, amiből mindösszesen 101 palack készült. Összhang rozé pezsgőnket is poharazzuk, hogy a buborékokról se kelljen lemondanotok.

Etyeki Kúria Borgazdaság

Kúria Kosár
 A kosarakba 2 palack bor (Kúria Rosé és Sauvignon Blanc), mártogatós krémek kerülnek (tökmagolajos padlizsánkrém,
borjúmájas, tonhalkrém) zöldségekkel és baguette, édes kényeztetésnek pedig túrós tartelette.
A finomságról a Secret Chef Service by Pearl Event & Wedding gondoskodik.
Táblás kézműves csokoládék a Gingalló Csokoládéműhelyből

Hernyák Birtok

Pezsgő és Szarvasgomba Nap a birtokon
Szeptember 26-án, az Etyeki Borangoló keretein belül egy izgalmas programra invitálunk mindenkit!
Séfünk Ruprecht László, a Stílusos Vidéki Éttermiség csapatából ezúttal másik két kiváló séfet hoz el Etyekre. A tatai Platán Restaurant and Cafe-ból, Pesti Istvánt, akinek a nevéhez szorosan fűződik az elmúlt évek egyik magyar Michelin csillaga. Valamint az egri Macok Bisztró és Borbár képviseletében, Macsinka Jánost. Hárman fognak alkotni számunkra egy hatfogásos menüt, melynek origójában a szarvasgomba foglal majd helyet.
A menüsort ezúttal kizárólag tradicionális eljárással készült, palackban erjesztett pezsgőkkel kísérünk majd. Az Etyeki Pezsgőklub mutatkozik be néhány kimagasló tétellel, melyeket személyesen a pezsgőkészítők prezentálnak majd.
Egész délután világzenei repertoárt szolgáltat a Budai Fonó. Szervezésükben a birtok külső kertjeiben hangulatos dallamokat hallgathatunk a Canarro zenekartól, délután a Dresch Vonós Quartet majd az est záróakkordjaként a Balázs Elemér Group ad majd minikoncertet.

További információk: Facebook/HernyákBirtok

Korda Filmpark Látogatóközpont

A Korda Filmpark 10% kedvezményt biztosít a Borangoló napján a látogatók részére!

„Bennfentessé teszünk – Nemzetközi szuperprodukciók karnyújtásnyira
A Korda Filmpark Látogatóközpontja bennfentes ismereteket nyújt Neked arról, hogyan készül el egy nemzetközi filmes szuperprodukció, miközben játékos élményt nyújtunk Számodra azért, hogy betekinthess a nemzetközi filmipar rejtelmeibe.”
Előfoglalás szükséges : https://kordafilmpark.hu/jegyfoglalas/ +36 70 455 6815